E433 - Monooleat de sorbitan polioxietilenat

Funcions: Emulsionant, Estabilitzador

Polysorbate 80 is a nonionic surfactant and emulsifier often used in foods and cosmetics. This synthetic compound is a viscous, water-soluble yellow liquid. - Viquipèdia

Risc de sobreexposició

Avaluació de l’EFSA: Scientific Opinion on the re-evaluation of polyoxyethylene sorbitan monolaurate -E 432-, polyoxyethylene sorbitan monooleate -E 433-, polyoxyethylene sorbitan monopalmitate -E 434-, polyoxyethylene sorbitan monostearate -E 435- and polyoxyethylene sorbitan tristearate -E 436- as food additives (2015-07-17)

Risc moderat per exposició excessiva
L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha determinat que alguns grups de població tenen un risc moderat de consumir massa %1$s E433 - Monooleat de sorbitan polioxietilenat.

Per avaluar la vostra exposició a E433 - Monooleat de sorbitan polioxietilenat, podeu navegar per la nostra llista de productes que en duen. Vegeu la llista de productes amb E433 - Monooleat de sorbitan polioxietilenat de més avall.

  NadonsInfantsMainadaAdolescentsAdultsGent gran
  <1d'1 a 2de 3 a 9de 10 a 17de 18 a 64més de 65
La majoria de la gent
(més del 50%)
      
Algunes persones
(més del 5%)
 Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA) Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)

Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA) : Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA)

Noms: Monooléate de polyoxyéthylène de sorbitane, polysorbate 80

País: Espanya - Veure productes coincidents de tot el món

Veure el resultat de tot el món

Enllaç permanent a aquests resultats, es pot compartir per correu electrònic i a les xarxes socials