E473 - Sucroèster d'àcids grassos

Funcions: Emulsionant, Estabilitzador

Viquipèdia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sucrose_esters

Risc de sobreexposició

Avaluació de l’EFSA: Refined exposure assessment of sucrose esters of fatty acids -E 473- from its use as a food additive (2018/01/05)

Risc alt per exposició excessiva
L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha determinat que alguns grups de població tenen un alt risc de consumir massa %1$s E473 - Sucroèster d'àcids grassos.

Per avaluar la vostra exposició a E473 - Sucroèster d'àcids grassos, podeu navegar per la nostra llista de productes que en duen. Vegeu la llista de productes amb E473 - Sucroèster d'àcids grassos de més avall.

  NadonsInfantsMainadaAdolescentsAdultsGent gran
  <1d'1 a 2de 3 a 9de 10 a 17de 18 a 64més de 65
La majoria de la gent
(més del 50%)
 Grups amb més del 50% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 50% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)   
Algunes persones
(més del 5%)
Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA) 

Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA) : Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA)

País: Espanya - Veure productes coincidents de tot el món