Register for the Open Food Facts Days 2023

Our annual community event Open Food Facts Days 2023 will take place this October in Paris! To be a part of it, REGISTER HERE

close

E473 - Sucroèster d'àcids grassos

Funcions: Emulsionant, Estabilitzador

Viquipèdia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sucrose_esters

Avaluació de l’EFSA: Refined exposure assessment of sucrose esters of fatty acids -E 473- from its use as a food additive (2018/01/05)

Risc alt per exposició excessiva
The European Food Safety Authority (EFSA) has determined that some population groups have a high risk of consuming too much E473 - Sucroèster d'àcids grassos.

Per avaluar la vostra exposició a E473 - Sucroèster d'àcids grassos, podeu navegar per la nostra llista de productes que en duen. Vegeu la llista de productes amb E473 - Sucroèster d'àcids grassos de més avall.

  NadonsInfantsMainadaAdolescentsAdultsGent gran
  <1d'1 a 2de 3 a 9de 10 a 17de 18 a 64més de 65
High risk
(50% of people or more)
 Grups amb més del 50% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 50% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)   
Moderate risk
(5% of people or more)
Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA) 

Risk of reaching or exceeding the acceptable daily intake (ADI) : Risk of reaching or exceeding the acceptable daily intake (ADI)

País: Espanya - Veure productes coincidents de tot el món