E341 - Fosfat de calci

Additiu: E341 - Fosfat de calci

Conté:

Funcions: Emulsionant, Humectant, Segrestant, Estabilitzador, Espessidor

Calcium phosphate is a family of materials and minerals containing calcium ions -Ca2+- together with inorganic phosphate anions. Some so-called calcium phosphates contain oxide and hydroxide as well. They are white solids of nutritious value. - Viquipèdia

Risc de sobreexposició

Avaluació de l’EFSA: Re‐evaluation of phosphoric acid–phosphates – di‐, tri‐ and polyphosphates -E 338–341, E 343, E 450–452- as food additives and the safety of proposed extension of use (2019/06/12)

Risc alt per exposició excessiva
L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha determinat que alguns grups de població tenen un alt risc de consumir massa %1$s E341 - Fosfat de calci.

Per avaluar la vostra exposició a E341 - Fosfat de calci, podeu navegar per la nostra llista de productes que en duen. Vegeu la llista de productes amb E341 - Fosfat de calci de més avall.

  NadonsInfantsMainadaAdolescentsAdultsGent gran
  <1d'1 a 2de 3 a 9de 10 a 17de 18 a 64més de 65
La majoria de la gent
(més del 50%)
Grups amb més del 50% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 50% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 50% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)   
Algunes persones
(més del 5%)
Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)  

Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA) : Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA)

Noms: Phosphate de calcium d’hydrogène, Phosphate de calcium dihydrogène, Phosphates de calcium, Orthophosphates de calcium, Orthophosphate monocalcique, phosphate monocalcique, Orthophosphate dicalcique, Orthophosphate tricalcique, Phosphate tricalcique, Phosphate de calcium monobasique, Phosphate de calcium dibasique, Phosphate de calcium tribasique, Phosphate de calcium (i), Phosphate de calcium (ii), Phosphate de calcium (iii), calcium (phosphate), phosphate de calcium

País: Espanya - Veure productes coincidents de tot el món