E509 - Clorur de calci

Funcions: Estabilitzador, Espessidor, Agent coagulant

Calcium chloride is an inorganic compound, a salt with the chemical formula CaCl2. It is a colorless crystalline solid at room temperature, highly soluble in water. Calcium chloride is commonly encountered as a hydrated solid with generic formula CaCl2-H2O-x, where x = 0, 1, 2, 4, and 6. These compounds are mainly used for de-icing and dust control. Because the anhydrous salt is hygroscopic, it is used as a desiccant. - Viquipèdia

Risc de sobreexposició

Avaluació de l’EFSA: Re‐evaluation of hydrochloric acid -E 507-, potassium chloride -E 508-, calcium chloride -E 509- and magnesium chloride -E 511- as food additives (2019/07/06)

Risc moderat per exposició excessiva
L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha determinat que alguns grups de població tenen un risc moderat de consumir massa %1$s E509 - Clorur de calci.

Per avaluar la vostra exposició a E509 - Clorur de calci, podeu navegar per la nostra llista de productes que en duen. Vegeu la llista de productes amb E509 - Clorur de calci de més avall.

  NadonsInfantsMainadaAdolescentsAdultsGent gran
  <1d'1 a 2de 3 a 9de 10 a 17de 18 a 64més de 65
La majoria de la gent
(més del 50%)
      
Algunes persones
(més del 5%)
 Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)Grups amb més del 5% de membres que superen la ingesta diària recomanada (IDA)  

Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA) : Risc de superar la ingesta diària recomanada (IDA)

País: Espanya - Veure productes coincidents de tot el món

Veure el resultat de tot el món

Enllaç permanent a aquests resultats, es pot compartir per correu electrònic i a les xarxes socials